کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری

فرمانده انتظامی استان البرز از دستگیری یک نفر کلاهبردار کانال تلگرامی که با وعده پرداخت وام فوری به شهروندان از آنان ۱۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود در شهرستان چهارباغ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 08
کد خبر: ۲۹۶۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حمید هداوند با اعلام دستگیری کلاهبرداری در شهرستان چهارباغ، اظهار داشت: در پی مراجعه حضوری یکی از شهروندان خانم به پلیس فتای چهارباغ و اعلام اینکه حسابش مسدود شده است رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا در این شهرستان قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی گفت:در بررسی‌های دقیق صورت گرفته از سوی ماموران پلیس فتا مشخص شد همسر این خانم در پلتفرم تلگرام با ایجاد گروهی اقدام به تبلیغ پرداخت وام فوری به شهروندان کرده و از آنان کلاهبرداری می‌کند.

وی افزود: ماموران بلافاصله با هماهنگی مقام قضایی اقدام به دستگیری متهم کرده و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد این فرد کلاهبردار با ایجاد گروهی در بستر تلگرام اقدام به کلاهبرداری از شهروندان در سراسر کشور کرده و مبالغی را به عنوان حق امتیاز دریافت و به کارت‌های ۳ نفر از آشنایان واریز و مبالغ کلاهبرداری شده را در سایت‌های شرط بندی و در صرافی ارز‌های دیجیتال سرمایه گذاری می‌نماید.

سردار هداوند با اشاره به اینکه تا کنون ۱۷ نفر از شاکیان پرونده از سراسر کشور شناسایی شده‌اند گفت: ارزش کلاهبرداری صورت گرفته توسط کارشناسان ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

کلمات کلیدی: کلاهبرداری
مطالب مرتبط
ارسال نظر